90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Lifestyle® SoundTouch® 525 underhållningssystem

Försäljning från 2015 – 2016

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ansluta till ett Wi-Fi-nätverk

Genom att ansluta produkten till ett trådlöst nätverk kan du få åtkomst till musikströmningstjänster, gruppera flera Bose-produkter, styra produkten och inställningarna från Bose-appen och mycket mer. Ta reda på hur du ansluter produkten till ett nätverk med den normala eller alternativa metoden och hur du uppdaterar nätverksnamnet och lösenordet som lagras av produkten.

Hur vill du ansluta nätverket?

Använda den normala anslutningsmetoden i systemmenyn

Använda den vanliga anslutningsmetoden i Bose-appen

Genom att uppdatera nätverksinformation (dvs. när du har ändrat router, nätverksnamn eller lösenord)

Använda den alternativa anslutningsmetoden för webbläsaren (dvs. om appinställningarna inte fungerar)

Använda den alternativa metoden för USB-enhetsanslutning (dvs. om appinställningarna inte fungerar)