Lifestyle® V30 underhållningssystem

Försäljning från 2007 – 2010

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Tilldela koaxial digital ljudingång

Den koaxiala digitala ljudingången på Bose-systemet kan kopplas till en viss källa (t.ex. CBL/SAT ELLER AUX). Det här är användbart om du ansluter ljud från en enhet som inte har HDMI eller inte skickar 5.1 ljud via HDMI.

Tilldela den digitala koaxialingången

En av de två koaxiala (koaxiala) digitala ljudanslutningarna på baksidan av Lifestyle V-klass-systemets mediecenter tilldelas till DVD-spelaren. Den andra kontakten, märkt assignable, kan användas av en annan digital ljudkälla (TV, VCR, CBL-SAT, AUX eller None). Så här tilldelar du den här koaxialanslutningen:
  1. Tryck på knappen System på Lifestyle-fjärrkontrollen för att visa systemmenyn på TV:n.
  2. Tryck på högerpilen för att välja ikonen Media Center
  3. Tryck på nedåtpilen för att bläddra till koaxial källa
  4. Tryck på högerpilen, sedan uppåt- eller nedåtpilarna, för att välja den källa (TV, VCR, CBL-SAT eller AUX) som är ansluten till det tilldelningsbara digitala ljuduttaget och tryck på Retur
  5. Tryck på Avsluta för att lämna systemmenyn