SoundTouch® 220 Hemmabiosystemet

Försäljning från 2014 – 2016

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Tilldela koaxial digital ljudingång

Den koaxiala digitala ljudingången på Bose-systemet kan kopplas till en viss källa (t.ex. CBL/SAT ELLER AUX). Det här är användbart om du ansluter ljud från en enhet som inte har HDMI eller inte skickar 5.1 ljud via HDMI.

Så här tilldelar du koaxialingången:

1. Tryck på knappen System på fjärrkontrollen
  2. Tryck på nedåtpilen för att navigera till ANGE KOAXIAL-INGÅNG
  3. Tryck på vänster- eller högerpilen för att tilldela koaxial ingång (Auto/TV, CBL SAT, BD DVD, SPEL eller AUX)
  4. Tryck på AVSLUTA för att stänga menyn