Bose SoundLink Revolve II Bluetooth®-Högtalare

Försäljning från 2021 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Batteriet laddar inte högtalaren

Om produkten är ansluten till elnätet men batterinivån inte ökar eller om produkten inte anger att batteriet laddas:

Ta bort eventuella feltillstånd

Din Bluetooth-hastighet kan rapportera ett fel om batteriet når ett djupt urladdat tillstånd eller om det uppstår ett fel relaterat till laddningskällan. Det här felet kan bara åtgärdas genom att ansluta produkten till en dator, logga in på btu.bose.com och utföra följande steg. Detta kommer bara att rensa eventuella systemfel. Det kommer inte att uppdatera din produktprogramvara. Detta kan vara framgångsrikt även om din produkt inte visar några tecken på ström.

1. Besök btu.bose.com och hämta uppdateringsprogrammet om du inte redan har gjort det.
  2. Anslut produkten till datorn med en USB-kabel.
  3. På datorns tangentbord trycker du på o, p, t, uppåtpil, nedåtpil. Följande skärm visas:

4. Följ instruktionerna på skärmen för att rensa eventuella fel.

Hur laddar du högtalaren?

Vägguttag

Bose-laddningsvagga

Datorns USB eller annan USB-strömkälla