Lifestyle® SoundTouch® 525 underhållningssystem

Försäljning från 2015 – 2016

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändringar av produktinställningarna behålls inte

Om produkten har en inställningsmeny eller fungerar med en Bose-app som kan justera inställningarna kan du prova följande om inställningarna ändras men inte återspeglas eller sparas av produkten:

Se till att Bose-appen är uppdaterad.

Om Bose-appen inte är den senaste versionen kan det saknas funktioner eller förbättringar. Gå till appbutiken på enheten, sök efter appen och välj den. Om det finns en uppdatering installerar du den.

Koppla inte bort systemet från strömförsörjningen omedelbart efter att du har gjort ändringar.

När systemet stängs av måste alla ändringar som har gjorts i menyerna lagras i det permanenta minnet. Vänta tills konsolens lampa lyser med fast rött sken (cirka 15 sekunder) efter att systemet stängts av innan systemet kopplas ur

Acoustimass-modulen och kontrollkonsolen kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan Acoustimass-modulen och kontrollkonsolen behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på Acoustimass-modulen och kontrollkonsolen. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.