Bose Smart Soundbar 300

Försäljning från 2020 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Bose appen fungerar inte med en enhet igång Android 5.1

Följ de här anvisningarna för att installera Bose appen som är kompatibel med enheter som kör version 5.1 av Android-operativsystemet.

Avinstallera Bose Music-appen och installera version 3.4.5 från Bose.com.

1. Avinstallera Bose Music-appen som för närvarande är installerad på enheten. För att göra detta letar du upp appen i avsnittet program på menyn Inställningar och väljer Avinstallera.
  2. I avsnittet säkerhet på menyn Inställningar aktiverar du funktionen okända källor.
  3. Med enheten som kör Android OS 5.1 kan du hämta Bose Music-app version 3.4.5 som finns här på Bose.com.
  4. Välj öppna längst ned på skärmen när hämtningen är klar eller leta upp filen med namnet bosemusic-v3.4.5.apk i mappen Hämta.
  5. När Bose Music-appen har installerats öppnar du den och loggar in på ditt Bose Music-konto.
  6. Avsluta Bose Music-appen, återgå till avsnittet säkerhet på menyn Inställningar och inaktivera funktionen okända källor.