Bose Sport Earbuds

Försäljning från 2020 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda pekkontroll

Använd pekstyrning genom att peka eller svepa på vardera öronsnäckas pekyta. Med pekkontroll kan du spela upp/pausa ljud, ändra volym, utföra grundläggande samtalsfunktioner, justera brusreducering (endast brusreducerande öronsnäckor) och använda en genväg.

Om Touch-ytan

Pekytan finns på utsidan av varje öronsnäcka. Den högra öronsnäckan styr medieuppspelning, telefonsamtal och röststyrning för mobila enheter. Den vänstra öronsnäckan styr brusreduceringen (endast QuietComfort-öronsnäckor) och genvägen.

Om du vill kontrollera volymen måste du först aktivera inställningen i Bose Music-appen

VIKTIGT: Innan du aktiverar den här inställningen ska du kontrollera att du kör programvaruversion 4.2.4 eller senare. Om inte, uppdatera programvaran och sedan kan du aktivera den här inställningen.
  1. Öppna Bose Music App och gå till inställningsmenyn.
  2. Bläddra ned för ATT STYRA och klicka på knappen Volym för att aktivera funktionen för tryckkontrollvolym. När den här funktionen har ställts in måste du upprepa det här steget om du någonsin vill avaktivera pekkontrollvolymen.

Använda pekkontrollens volym

På höger öronsnäcka drar du uppåt för att öka volymen och sveper nedåt för att påbjuda volymen.

Styra medieuppspelning och mobila enheter

Medieuppspelning

• Spela upp/pausa:  Tryck två gånger på höger öronsnäcka

Telefonsamtal

• Besvara/avsluta ett samtal: Tryck två gånger på höger öronsnäcka
  • Avvisa ett samtal: Tryck på och håll ned höger öronsnäcka
Obs! Mikrofonen sitter på den högra öronsnäckan. När du talar i telefon måste du ha höger öronsnäcka på dig.

Samtalsmeddelanden: En röst annonserar inkommande samtal och samtalsstatus. Stäng av samtalsaviseringar genom att inaktivera röstaviseringar i Bose Music-appen. Du kan nå detta alternativ från menyn Inställningar.

Röststyrning för mobil enhet

Du kan ställa in så att öronsnäckorna kommer åt röststyrning på mobilenheten. När det ställts in fungerar mikrofonen på höger öronsnäcka som en förlängning av mikrofonen i din mobila enhet.
  • Så här öppnar du röststyrning för mobila enheter: Tryck på och håll ned höger öronsnäcka tills du hör en ton. Släpp sedan upp och säg din begäran
  • Stoppa röststyrning för mobila enheter: Tryck två gånger på höger öronsnäcka

Aktivera pekkontroll för Voice Assistant

Gå till inställning och hantering;Produktkontroll och tryck på växlingsknappen.
  • Vänster - avaktiverad
  • Höger - aktiverad

De här QC- och Sport-öronsnäckorna har lagts till i Bose Music App, versioner:
  • IOS: 5.0.2
  • Android 5.0.1
  • Version 2.0.7 av den inbyggda programvaran