Bose Sport Earbuds

Försäljning från 2020 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda pekkontrollgenvägen

Med en genväg kan du snabbt och enkelt kontrollera öronsnäckans batterinivå eller hoppa över ett spår.

Ställa in och använda genvägen

1. Om du vill ställa in en genväg går du till inställningsmenyn för Bose Music-appen och väljer genväg

2. Aktivera alternativet genväg och välj något av följande:
    • Hör batterinivån
    • Hoppa framåt
    • Hoppa bakåt

Beroende på vilket program som används kan Hoppa framåt och Hoppa bakåt variera beroende på hur det fungerar. Till exempel: På den första tryck och håll, kan du gå framåt eller bakåt onl ya några andra son den aktuella spåret spelar. På en secon dpress och hålla, jag kan tillåta yo ugo till nästa eller föregående spår.

3. Använd genvägen genom att trycka och hålla kvar på vänster öronsnäcka.

Hoppa bakåt är en funktion som läggs till i QC-öronsnäckorna i Bose Music App-versionerna:
  • IOS: 5.0.2
  • Android 5.0.1
  • Fast programvara för QC-hörlurar version 2.0.7