Bose QuietComfort® Earbuds

Försäljning från 2020 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Inga volymkontroller på hörlurarna

Om du inte kan kontrollera volymen eller inte känner till hur du kontrollerar volymen på öronsnäckorna ska du tänka på följande:

Om du vill kontrollera volymen måste du först aktivera inställningen i Bose Music-appen

VIKTIGT: Innan du aktiverar den här inställningen ska du kontrollera att du kör programvaruversion 4.2.4 eller senare. Om inte, uppdatera programvaran och sedan kan du aktivera den här inställningen.
  1. Öppna Bose Music App och gå till inställningsmenyn.
  2. Bläddra ned för ATT STYRA och klicka på knappen Volym för att aktivera funktionen för tryckkontrollvolym. När den här funktionen har ställts in måste du upprepa det här steget om du någonsin vill avaktivera pekkontrollvolymen.

Använda pekkontrollens volym

På höger öronsnäcka drar du uppåt för att öka volymen och sveper nedåt för att påbjuda volymen.