Bose Sleepbuds™ II

Försäljning från 2020 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Installera en Android-app utan Google Play Store

Dessa instruktioner kommer att gå dig genom att installera eller ”side Loading” android-appen.

Hämta Bose Sleep-appen

1. På din Android-enhet hämtar du filen Bose Sleep App APK här: https://downloads.bose.com/health/sleep-app/bose-sleep.apk
  2. När du har hämtat filen öppnar du den
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att aktivera installation från okända källor och installera appen.

Inaktivera Android-enheten från att installera appar från okända källor.

Välj din Android-version nedan om du vill ha hjälp med att hitta och inaktivera det här alternativet. Dessa steg kan variera beroende på enhetsmärke och Android-version. Om steg -sdo inte matchar din enhet letar du efter liknande alternativ på menyn Enhetsinställningar.

Android 8 eller senare

Android 7 eller tidigare