Bose Sleepbuds™ II

Försäljning från 2020 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ljud saknas i appen viloläge

Med appen Sleep kan du ändra brusmaskeringsljudet som dina Sleepbuds kan spela upp. 21 ljud är tillgängliga för de ursprungliga Sleepbuds och över 50 ljud finns tillgängliga för Sleepbuds II. Om du inte kan hitta fler ljud i Sleep-appen kan du prova följande:

Se till att Bose-appen är uppdaterad.

Om Bose-appen inte är den senaste versionen kan det saknas funktioner eller förbättringar. Gå till appbutiken på enheten, sök efter appen och välj den. Om det finns en uppdatering installerar du den.

Kontrollera vilken version av Sleepbuds du har.

De ursprungliga oväsen-maskerande sömmar har 21 tillgängliga oväsen-maskerande ljud; sömnapparna II har dessutom 5 0avaialble ljud. För att avgöra vilken version av Sleepbuds du har anger du serienumret på Bose.com/support. Mer information finns i placering av serienummer.