Bose Sleepbuds™ II

Försäljning från 2020 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Det går inte att överföra ljud till sleepbuds

Relaterat felmeddelande: Jag har inte. Vi har upptäckt ett problem hos oss. Försök igen.”
     Om dina Sleepbuds visar att de är anslutna din Sleep ap pbut yo uare unable t oupload och Chang esunds på dina Sleepbuds, prova följande:

När du använder appen kan du försöka hålla produkten inom 1.8 m (6 fot) från enheten som kör Bose-appen.

Ändringar i din produkt med Bose-appen håller du produkten nära den enhet du försöker ansluta.

Stäng och öppna Bose Sleep-appen igen

På en iOS-enhet:
  1. Tryck två gånger på hemknappen
  2. Dra med fingret från appen viloläge

På en Android-enhet:
  1. Tryck på knappen Senaste
  2. Dra med fingret från appen viloläge

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

Produktuppdateringar gör att produkten fungerar som den ska. Mer information finns i Uppdatera produktens programvara eller inbyggda programvara. Var noga med att uppdatera både Sleepbuds och laddningsfodralet.

Placera dina sleepbuds i laddningsfodralet och ta sedan bort dem.

Placera dina sleepbuds i fodralet och vänta tills laddningslamporna långsamt blinkar vitt. Sedan, ta bort edin sleepbuds från cas eand try yagain .

Se till att dina sovkuddar är laddade till minst 80 %.

I appen viloläge kontrollerar du den återstående batterinivån för dina sömnkuddar. Båda Sleepbuds ska ha en batteritid på 80 % eller mer.

Starta om enheten som kör Bose-appen.

Electronics migh behöver startas om från tid till annan för att korrigera mindre problem. Detta görs vanligtvis genom att driva den devic ecompletely och sedan slå på den igen.

Avinstallera och installera om Bose-appen.

Om ett problem uppstod med e -appen, avinstallera den från enheten, hämta en mudderinstall den och försök igen.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Prova appen på en annan mobil enhet.

Om det finns tillgängligt hämtar och installerar du Bose-appen på en annan enhet för att avgöra om problemet är relaterat till den första enheten eller dess inställningar.

I appen Sleep väljer du Glöm sleepbuds och försöker sedan igen.

Öppna Sleep-appen och anslut dina Sleepbuds. På huvudskärmen trycker du på ikonen Inställningar växel och bläddrar sedan hela vägen ner och trycker på Glöm sleepbuds. Appen börjar automatiskt söka efter dina Sleepbuds igen. Följ appinstruktionerna för att återansluta dina Sleepbuds. Mer information finns i ansluta en Bluetooth®-enhet.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.