Bose Sport Earbuds

Försäljning från 2020 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda Equalizer-inställningarna

Finjustera ljudet med equalizer-inställningarna i Bose Music App

Krav

Om du inte ser den här funktionen i Bose Music App kontrollerar du att du använder programvaran och den fasta programvaran för mos till produkten och i appen
För att kunna använda de här funktionerna måste du ha följande:

Versioner av Bose Music-appen:
  • IOS: 5.0.2 eller senare
  • Android 5.0.1 eller senare
Version 2.0.7 eller senare av produktens inbyggda programvara

Information om hur du identifierar din programvara eller version av den inbyggda programvaran finns i Kontrollera programvaran eller versionen av den inbyggda programvaran
Information om hur du uppdaterar produkten finns i Uppdatera produktens programvara eller inbyggda programvara

Så här använder du Equalizer-inställningarna:

Gå till hemskärmen i Bose Music App och tryck på genvägsknappen EQ ...

Eller gå till skärmen Inställningar och välj utjämning

På skärmen utjämning hittar du följande:
Platt EQ - ingen extra utjämning
Basförstärkning – klicka på basförstärkning för att öka basnivån

Bass Reducer (bas) – klicka på Bass Reducer (bas) för att sänka basnivån

TREBLE Boost (Diskantförstärkning) – klicka på Treble Boost (Diskantförstärkning) för att öka diskantnivån
Diskantreducerare - klicka på Diskantreducerare för att minska diskantnivån
Anpassad EQ - Anpassa dina egna EQ-inställningar