Bose QuietComfort® Earbuds

Försäljning från 2020 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Siri-volymen är för hög

Om du inte kan ställa in Siri:s röstnivå på en bekväm lyssningsnivå kan du prova följande:

Ställ in Siri-volymen på din iPhone

1. Kontrollera att ringsignalen för iPhone är på och att du ringer i tyst läge.
  2. Medan musik spelas säger du ”Hej Siri”.
  3. När Siri har aktiverats vrider du ned volymen med knappen på din iPhone.
  4. Fortsätt spela upp musik och justera volymen med hjälp av eIrtouch -kontrollen eller Bose Music App.
 Nästa gång du säger ”Hej Siri” kommer det att vara på den volym du senast ställde in på din iPhone