Bose Smart Soundbar 700

Försäljning från 2018 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Google Assistant svarar inte på åtgärdsknappen eller väckningsordet

Om du säger ”Hey Google” t omake en röst begäran till Google Assistant bu din product inte lyser upp eller respon dwhen du talar, prova följande:

Kontrollera om Google Assistant-kontot redan är kopplat till ett annat Bose-konto.

Ett Google-konto kan bara kopplas till ett Bose Music-konto. Om det Google-konto som du försöker lägga till redan har lagts till i en annan användares Bose Music-konto kommer ett fel att uppstå när du försöker lägga till samma Google accoun till ditt Bose Music-konto. Det kan till exempel hända om flera medlemmar i ett hem har ett eget Bose Music-konto men försöker använda samma Google Assistant. Den användare som redan har lagt till det här Google-kontot på Bose Music-kontot måste vara den användare som lägger till Google-kontot till ytterligare Bose-produkter. Du kan alltså antingen konfigurera produkten och sedan dela den så att du kan lägga till produkten på ditt Bose-konto eller låta den användaren ta bort Google-kontot från Bose Music-kontot så att du kan komma åt Google-kontot.

Se till att produktens lyssningsfunktion är påslagen.

Om mikrofonikonen på produkten lyser rött är mikrohpone inaktiverad och produkten lyssnar inte efter röstkommandon. Aktivera mikroponen för att tillåta röstkommandon. Mer information finns i stänga av eller stänga av mikrofonen på din röstassistent.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Återställ systemet till fabriksinställningarna och starta om installationsprocessen.

Mer information finns i återställa produkten.