Bose Smart Soundbar 700

Försäljning från 2018 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Konfigurera Voice4Video

När Amazon Alexa (där det finns tillgängligt) är kopplad till ditt Bose Music-konto kommer Voice4Video-alternativet att blidka in menyn Inställningar i Bose Music-appen. När du har slutfört följande steg kan du slå på och styra TV:n, kabeln eller satellitboxen med rösten.

Under den första installationen kan du fortsätta med processen att konfigurera Alexa för att ändra kanaler på en kabel- eller satellitbox och ändra TV-ingången efter behov.

När Alexa har anslutits till ditt Bose Music-konto kan den konfigureras för att styra en kabel eller satellit som är ansluten till TV:n. Följ appinstruktionerna för att ange TV-ingången som kabel-/satellitboxen är ansluten till, ditt postnummer och din TV-leverantör.

Om du vill konfigurera Alexa för att styra andra enheter efter den första konfigurationen trycker du på ikonen Inställningar iconVälj Alexa Voice Assistant, tryck på enheter, välj Konfigurera en TVoch följ sedan appinstruktionerna.

Här är de skärmar som visas under installationen: