Bose QuietComfort® 45 Headphones

Försäljning från 2021 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ansluta Bose Bluetooth®-produkter till varandra

Om du har fler än en Bose Bluetoot-högtalare eller -hörlurar kan du hitta information om hur du ansluter dem tillsammans.

Om du inte använder appen eller försöker ansluta en annan Bose-produkt får produkten Bluetooth®-ljud men skickar inte Bluetooth-ljud till en annan enhet.

De flesta Bluetooth-högtalare och -hörlurar, som dina Bose-produkter, är Bluetooth-mottagare. Det innebär att de kan ta emot och spela upp ljud som skickas till dem från en Bluetooth-sändare (dvs. en smartphone eller bärbar dator). Eftersom Bose-produkterna bara kan ta emot ljud via Bluetooth kan de inte skicka ljud till varandra.