Bose Smart Soundbar 700

Försäljning från 2018 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Det går inte att välja eller styra Bose-högtalaren som Chromecast-högtalare

Om Bose-högtalaren inte visas i Chromecast-menyn eller om enheten inte kan styra Chromecast-funktionerna på högtalaren provar du följande:

Kontrollera att den inbyggda Chromecast-funktionen är aktiverad för högtalaren.

I Bose Music-appen kontrollerar du att den inbyggda Chromecast-funktionen är aktiverad för den högtalare du vill använda. Mer information finns i Aktivera eller inaktivera Chromecast inbyggt. Om det finns flera högtalare i ditt Bose Music-konto måste funktionen aktiveras för varje högtalare. Den här funktionen är inte tillgänglig med Bose-hörlurar. Den är endast tillgänglig med nätverksanslutna högtalare som är kompatibla med Bose Music-appen.

Om appen även sänder video via Chromecast visas inte högtalaren i listan över Chromecast-enheter.

Se till att använda en app som sprider musik och inte video, till exempel YouTube Music Premium, Spotify, Pandora, TuneIn, iHeartRadio, Eller en annan Chromecast-aktiverad musikapp. Endast ljud kan spelas upp i Bose-högtalare. Videoinnehåll kan inte spelas upp.

Kontrollera om du kan välja din produkt i Bose Music-appen.

Om appen inte hittar din produkt läser du Bose Music-appen hittar inte produkten.

Slå av och på Wi-Fi på källenheten.

Enheten som du använder för att initiera ljud kan ha problem med att kommunicera i nätverket. Stäng av Wi-Fi-inställningen och slå sedan på den igen för att återupprätta en nätverksanslutning.

Avsluta musikappen som använder Chromecast och vänta sedan 10 sekunder innan du försöker igen.

Lämna appens gjutning till Bose-högtalaren. När du har väntat på att sedan öppna appen igen kontrollerar du om en Chromecast-anslutning kan göras i samma eller annan musikapp med Chromecast.

Kontrollera att Chromecast-källenheten är ansluten till samma nätverk som Bose-högtalaren.

Om du vill använda Chromecast måste enhetens hölje till Bose-högtalaren vara i samma nätverk. Om enheten till exempel finns i gästnätverket och systemet är i huvudnätverket fungerar inte Chromecast. Leta reda på det nätverksnamn som du är ansluten till i enhetens Wi-Fi-inställningar och kontrollera sedan om Bose-högtalaren är ansluten till samma nätverksnamn. Mer information finns i fastställa enhetens namn och signalstyrka för Wi-Fi-nätverket. Om de två enheterna finns i olika nätverk ändrar du nätverket för enheten som skapar Chromecast-anslutningen så att den överensstämmer med Bose-systemet.

Starta om Chromecast-källenheten.

Eletronics kan behöva återställas då och då, ungefär som att starta om en dator. Stäng av enheten och slå sedan på den igen och försök igen.

Se till att Chromecast-källenheten inte använder ett VPN.

Om en enhet använder ett VPN (Virtual Private Network) kanske den inte visas av andra enheter i nätverket, som din produkt. Koppla bort VPN:n om den används och försök igen.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Starta om routern.

Router -sskan behöva återställas då och då – ungefär som att starta om en dator. Koppla bort strömmen från routern i 30 sekunder och vänta sedan på att den startas och ansluts. (Obs! Alla enheter som är anslutna till Internet avbryts under återställningen.)