Bose QuietComfort® 45 Headphones

Försäljning från 2021 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ljudet stängs av längst ut under ett samtal

Om personen i den andra änden av telefonen Cal LIS har svårt att höra din röst eller säger att din röst skär ut, prova följande:

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

När hörlurarnas batteri ligger på  10 % eller mindre meddelar en röstprompt att batteriet är svagt och att hörlurarna laddas. Om du är i ett samtal medan detta händer kommer din röst att klippas ut. Uppdatering 2.0.4 av den inbyggda programvaran löste problemet. Kontrollera att du har version 2.0.4 eller senare.

På en dator går du till btu.bose.com och följer instruktionerna för att säkerställa att produkten har de senaste funktionerna och förbättringarna. Se Uppdatera produktens programvara eller inbyggda programvara.

Se till att produkten är inom 10 meter från Bluetooth®-enheten.

Bluetooth-räckvidden är cirka 10 m. Detta område kan minskas av hinder (dvs. Väggar, dörrar, fickor, närliggande Bluetooth-enheter osv.). Försök att flytta enheten och produkten närmare varandra.

Kontrollera mobiltelefonens mottagning.

En svag anslutning till celltjänsten kan orsaka dålig ljudkvalitet under ett samtal. Try the call again when the reception improves.

Prova att koppla bort andra trådlösa enheter i närheten som kan störa Bluetooth®-signalen.

Vissa trådlösa enheter kan orsaka störningar i en Bluetooth-signal. Om det finns andra trådlösa enheter i närheten (dvs. 2.4 GHz router eller trådlös telefon, trådlösa högtalaradaptrar, rörelsesensorer för hemsäkerhet, lysrör, mikrovågor osv.), koppla bort ton vid en tim ean -kontroll om problemet förbättras. Om så är fallet kan du överväga att flytta produkten eller enheten.

Koppla bort eventuella sekundära Bluetooth-enheter som kan vara anslutna till Bose-produkten

I multipoint kan en sekundär Bluetooth-enhet eventuellt ta emot en text-/e-postavisering och försöka sända ljud till produkten. Detta kan avbryta den primära Bluetooth-anslutningen/ljudströmmen som påverkar Bluetooth-bandbredden, vilket orsakar återkommande ljud- eller sporadiska Bluetooth-anslutningar.

För att eliminera eventuella avbrott rekommenderar vi att du stänger av Bluetooth på din sekundära enhet som är ansluten till Bose-produkten.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.