NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn

Bose QuietComfort® Earbuds II

Försäljning från 2022 – 2024

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Det går inte att ansluta till Bluetooth med Bose App

   Om du är unabl eto mak ea Bluetooth-anslutning using Bose App, vänligen prova följande:

Se till att du använder Bose Music-appen.

Det finns flera Bose-appar som är utformade för olika produkter. Produkten fungerar med Bose Music-appen icon. Mer information finns i Hämta Bose Music-appen.

Välj den typ av enhet som du försöker ansluta:

Smartphone eller surfplatta

Dator

Tv

Hade du hjälp av artikeln?
Submit
Tack för dina synpunkter!