Bose Smart Soundbar 600

Försäljning från 2022 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Inget ljud från TV:n.

Om produkten verkar vara rätt konfigurerad men inte avger något ljud från den TV:n som är ansluten till den kan du försöka lösa problemet genom att prova följande.

Innan du börjar är det viktigt att validera:

• Soundbar är ansluten till ström, den slås på och har visat tecken på ljusbomsaktivitet. Ljusstapeln ska inte vara röd. Indikatorn under mikrofonens sekretessknapp kan vara röd.
  • TV-källan har valts med Bose-fjärrkontrollen, Bose Music App eller med ett Alexa-kommando som stöds till Bose Soundbar (om tillgängligt).
  • Kontrollera att volymen är rätt inställd i Bose Music App eller på fjärrkontrollen.

Hur är Soundbar ansluten till TV:n?

Med en HDMI-kabel

Med en optisk kabel

Med optiska kablar och HDMI-kablar