Bose A30 Aviation Headset

Försäljning från 2023 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Automatisk påslagning fungerar inte (endast Flex Power-modeller)

Om den här funktionen inte fungerar kan du prova följande:

Växla till omkopplaren för automatisk PÅSLAGNING

Ta ut batterierna ur produkten genom att trycka på knappen för automatisk PÅSLAGNING OCH SEDAN PÅ den igen.

Prova att slå på aircrafts avionics master power

Slå på aircrafts avionics huvudkraft för att se om detta löser problemet.

Kontrollera om styrmodulen körs på batteri eller flygplan

1. Koppla ur headsetet.
  2. Stäng av avionik-huvudströmmen.
  3.  Plac eBatteries i kontrollmodulen.
  4. Anslut till flygplanet och slå på avionik master. Jag slår på huvudet automatiskt, batterierna ger ett stopp gap.
  5. Kontrollera LED-blinkmönstret för att avgöra om styrmodulen är runnin gon batteriström eller flygplansström:
    • Batteriström – den gröna lysdioden blinkar snabbt
    • Flygplanskraft - Green LE blinkar långsamt

Om headsetet inte hoppar till flygplanets strömförsörjning, kontrollera om flygplanet är kabelanslutet för flygplansström (12V-32V).

Om flygplanet är kabelanslutet för 12v-32v och har ingen hoppade till flygplan makt, skicka headse tenn för service.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.