Bose Frames Alto

Försäljning från 2019 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Kort batteritid

Om batteriets laddningsnivå laddas ur snabbare än förväntat kan du prova följande:

Kontrollera att batterilampan visar status.

Batteristatusindikatorn kan variera beroende på om systemet är anslutet, drivs med batteri eller kontrollerar batteristatus. Mer information finns i förstå indikatorlampor och information.

Justera inställningen för automatisk avstängning i Bose Connect-appen

Standardtimern för automatisk avstängning är inställd på 3 timmars inaktivitet. För att lösa detta stänger du av timern för automatisk avstängning eller ställer in den på en längre period med Bose Connect-appen. Mer information finns i Aktivera eller avaktivera läget för automatisk avstängning.

Kontrollera om batteriet är fulladdat.

För maximal förväntad batteritid, se till att batteriet är fulladdat. Mer information finns i Kontrollera återstående batteriladdning.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.