SoundWear Companion högtalare

Försäljning från 2017 – 2021

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ladda batteriet

Ta reda på hur du laddar batteriet i produkten så att du kan använda det när du är ute och rör på dig.

Anslut USB-laddningskabeln till ett USB-laddningsuttag.

1. Anslut den lilla änden av en mikro-USB-laddningskabel till mikro-USB-kontakten på Bose-produkten
  2. Anslut den andra änden av laddningskabeln till ett strömsatt USB-uttag på en dator eller väggladdare:
    • Produkten avger en ton när den är ansluten till elnätet
    • Det finns 5 vita lysdioder nära strömbrytaren. Den aktuella laddningsnivån blinkar medan de andra under den lyser med ett fast vitt sken
    • När laddningen är klar lyser alla 5 batteriindikatorlampor med fast vitt sken när laddaren är ansluten.
Battery status lights