Bose Smart Soundbar 700

Försäljning från 2018 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra ljudkällor

Produkten har en ljudingång för anslutning av en annan enhet. Lär dig hur du slår på enhetens ingångar för att höra de olika ljudkällorna som du har anslutit.

Så här väljer du en ljudkälla:

Använda fjärrkontrollen

Under strömknappen längst upp på fjärrkontrollen kan du välja ikoner för följande källor: Strömma musik, TVeller Bluetooth®. Om den är programmerad att styra andra enheter visas ytterligare ikoner för en kabel-/satellitbox , en molnbaserad enhet och en skivspelare under den första raden med ikoner.

Använda Bose Music-appen för att välja en TV-, Bluetooth- eller AirPlay-källa

1. I Bose Music-appen trycker du på knappen Källa . Om den här knappen inte visas trycker du på produktens kontrollikon icon i det nedre vänstra hörnet.
    Tips! Om du har fler än en smart Bose-högtalare trycker du på ikonen My Bose icon i det övre vänstra hörnet väljer du den produkt som ska kontrolleras.
  2. Välj önskad källa (TV, Bluetooth eller AirPlay).

Använda Bose Music-appen för att välja en musiktjänst för strömning

1. Tryck på ikonen Bläddra i Bose Music-appen icon i det nedre högra hörnet.
  2. Högst upp på skärmen visas en banderoll som visar TuneIn-musiktjänsten tillsammans med andra musikströmningstjänster som du har konfigurerat. Välj en musiktjänst som du vill bläddra i eller söka i det innehåll som erbjuds.