SoundLink® Air digitalt musiksystem

Försäljning från 2012 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ändra ljudkällor

Produkten har en ljudingång för anslutning av en annan enhet. Lär dig hur du slår på enhetens ingångar för att höra de olika ljudkällorna som du har anslutit.

Om du vill lyssna på fler ljudkällor följer du dessa steg:

Strömmat ljud:

1. Starta en musikapp på en AirPlay-kompatibel enhet eller dator. Kontrollera att den är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som SoundLink Air-systemet
  2. Om du vill vara säker på att initialljudet inte är för högt drar du ljudreglaget i musikprogrammet till den nedre tredjedelen av skalan
  3. Ta upp AirPlay-ikonen och välj SoundLink Air (eller namnet du gav den) i listan över tillgängliga högtalare
    1. Om enheten är en Apple TV väljer du det systemnamn som finns i listan Högtalare i Inställningar > AirPlay (på) > Högtalare
  4. Börja spela upp musikspår
Knapparna spela upp/Pausa, Hoppa framåt och Hoppa bakåt på SoundLink Air-fjärrkontrollen kan användas för att styra uppspelningen av musiken.

Obs! Om du vill fjärrstyra iTunes med SoundLink Air-fjärrkontrollen måste du ändra en inställning på menyn iTunes-inställningar. Starta iTunes och öppna Redigera-menyn. Välj Inställningar och klicka på enheter. Klicka för att markera Tillåt iTunes-ljudkontroll från fjärrhögtalare.

Enhet ansluten till AUDIO IN:

1. Ställ in volymen på 80 % av den anslutna enheten.
  2. Tryck på AUX-knappen på SoundLink Air-fjärrkontrollen. AUX-indikatorn på frontpanelen lyser vitt.
  3. Använd SoundLink Air-systemet eller volymknapparna på fjärrkontrollen för att ställa in ljudnivån
Obs! SoundLink Air-fjärrkontrollen styr inga funktioner på en AUX-enhet som är ansluten till AUDIO IN-kontakten.