Lifestyle 650 underhållningssystem

Försäljning från 2016 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ingen bild från en ansluten videoenhet

Om en videoenhet (dvs. Kabelmottagare, Blu-ray-spelare, spelsystem osv.) som är ansluten till systemet visar inte någon bild på TV:n, försök med följande:

Kontrollera att TV:n är på och att rätt ingång är vald.

Vissa TV-apparater har en funktion där val av ingång kan stängas av eller döljas från skärmmenyn. Mer information om hur du ändrar TV-ingångar och aktiverar TV-ingångar finns i användarhandboken till TV:n.

Kontrollera att rätt ljudingångskälla är vald.

Det finns flera ljudkällor i systemet. Kontrollera att du har valt korrigering. Om ljudenheten som du vill höra till exempel är ansluten till AUX-ingången kontrollerar du att den valda ingången är vald.

Återställ den anslutna ljud- eller videoenheten.

Elektronik kan behöva återställas då och då – ungefär som att starta om en dator. Koppla bort strömmen från enheten i 30 sekunder och vänta sedan tills den startar.

Kontrollera att källan har märkts korrekt.

En källa kan ha felmärkts under installationen. Kontrollera att den källa du vill visa har valts. Tryck på Source på fjärrkontrollen för att se den källa som är vald för tillfället

Återställ HDMI-anslutningen genom att återställa båda enheterna och de kablar som är anslutna mellan dem.

1. Stäng av Bose-systemet, källenheten och TV:n.
  2. Koppla bort Bose-systemet, källenheten och TV:n.
  3. Koppla bort två HDMI-kablar i båda ändar och sätt tillbaka dem som sitter fast ordentligt.
  4. Anslut källenheten,  T Voch Bose-systemet till elnätet igen.
  5. Slå på TV:n och källenheten.
  6. När TV:n och källenheten har startat sätter du på Bose-systemet.
Stegen kan lösa problem på grund av en rad olika orsaker. TV:n och källenheten kan lagra felaktig information som tas emot via HDMI-kabeln. Denna rese tProceduur ewil lclea rderas minne av dessa data.

I menyn på den anslutna enheten kan du prova att inaktivera HDMI-CEC.

CEC (Consumer Electronics Control) gör att enheter kan skicka kontrollinformation (t.ex. Ström, ingångsväxling, fjärrkontroll osv.) fram och tillbaka via HDMI. CEC-implementering och -funktioner kan variera mellan olika märken, vilket kan orsaka olika kontrollproblem. Försök att inaktivera CEC i menyn på den anslutna enheten och försök sedan igen. Beroende på märke kan CEC ha olika beteckningar på enhetsmenyn. Mer information finns i namn som används av olika märken för CEC.

Kontrollera produktens HDMI-CEC-inställning.

CEC (Consumer Electronics Control) är en funktion som gör att enheter som är anslutna via HDMI kan kommunicera med varandra. Men eftersom det finns en mängd olika märken och modeller av HDMI-enheter, kan ibland enheter inte kommunicera som förväntat. Om du har problem med ljud-, video- eller fjärrstyrning via HDMI kan du prova att ställa in alternativet HDMI-CEC på systemmenyn på på eller alternativ. Eller om du vill kringgå HDMI-CEC kan du prova att ställa in alternativet på av. Mer information finns i slå på eller stänga av HDMI-CEC.

Vilken enhet används?

Kabelbox

Dockad iPod

DVD- eller Blu-ray-spelare

DVR

Spelkonsol

Satellitbox

Video- eller DVD-recorder

Annan ansluten videoenhet