QuietComfort® 25 Acoustic Noise Cancelling®-hörlurar – Apple-enheter

Försäljning från 2014 – 2022

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Volymknapparna på headsetet ändrar inte volymnivån på den anslutna enheten

Om du inte kan kontrollera volymen för en enhet som är ansluten till headsetet med hjälp av headsetkontrollerna kan du försöka med följande:

Kontrollera att hörlursuttaget är rent och fritt från skräp.

Använd en ficklampa eller annan lätt surc et ochell om något ludd eller skräp har kommit in i hörlursuttaget på enheten, vilket kan störa anslutningen.

Försök med att avaktivera TTY, om det är aktiverat, på enhetens inställningsmeny.

I enhetens telefoninställningar letar du reda på  TTY -inställningen. Denna settenngcan finnas usefu lfor hearing-försämringar.  När den är aktiverad  kan det dock hända att volymen från din devic emight b eökades, vilket innebär att en dmsa inte minskar lika mycket som när inställningen är inaktiverad. Om det är aktiverat avaktiverar du TTY och försöker igen.

Anslut ett annat par hörlurar.

Anslut ett annat par hörlurar till ljudenheten för att avgöra om problemet beror på enheten eller dess inställningar.

Kontrollera att knapparna på produkten inte har fastnat.

När du trycker på en knapp på produkten ska du känna att den är nedtryckt. När du släpper knappen ska den snäppa tillbaka till sin ursprungliga position. Om den inte gör det kan den ha fastnat. Kontrollera om det finns skräp runt knappen.