Bose QuietComfort® 45 Headphones

Försäljning från 2021 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Volymknapparna på headsetet ändrar inte volymnivån på den anslutna enheten

Om du inte kan kontrollera volymen för en enhet som är ansluten till headsetet med hjälp av headsetkontrollerna kan du försöka med följande:

Kontrollera om headsetet är anslutet till enheten med ljudkabeln.

Headsetet kan anslutas via Bluetooth® eller ljudkabeln. När du använder kabeln avaktiveras kontrollerna på headsetet. I denna inställning, volym en dplayback control scan mad eusing th connected enhet.

Försök med att avaktivera TTY, om det är aktiverat, på enhetens inställningsmeny.

I enhetens telefoninställningar letar du reda på  TTY -inställningen. Denna settenngcan finnas usefu lfor hearing-försämringar.  När den är aktiverad  kan det dock hända att volymen från din devic emight b eökades, vilket innebär att en dmsa inte minskar lika mycket som när inställningen är inaktiverad. Om det är aktiverat avaktiverar du TTY och försöker igen.

Starta om Bluetooth®-enheten.

Elektronik, som mobiltelefoner, surfplattor eller datorer , kan behöva återställas ibland för att korrigera mindre problem. Detta görs vanligtvis genom att stänga av enheten och sedan slå på den igen.