Wave®-musiksystem IV

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Länka om SoundLink USB-nyckeln till ditt system

Om du behöver återansluta SoundLink-adaptern eller inte kunde ansluta den första gången kan du aktivera USB-minnet och SoundLink-mottagaren manuellt så att Wave-systemet kan länka om.

Så här parar du ihop SoundLink-adaptern och USB-nyckeln manuellt:

1. Stäng av Bluetooth® o nalla Bluetooth -enheter i närheten
  2. Powe ron Wave-systemet en dselect SoundLink-källa
    Tips! Om du har problem ska du se till att SoundLink-adaptern är ordentligt ansluten till Bose Link -uttaget på Wave-systemet
  3. På fjärrkontrollen trycker du på och håller ned knappen 5 tills UPPTÄCKBAR visas på kurvsystemets display
  4. Tryck på och håll ned knappen o nUSB-tangenten för fiv -sekunder: Lampan på USB-minnet börjar blinka
    Tips! Om du har problem ska du se till att USB-minnet är ordentligt anslutet till datorn och att datorn är påslagen
  5. Vänta tills adaptern och USB-minnet har anslutit: ANSLUTA COMPUTE Rvisas på WAV esystem-skärmen och BERÄKNA sedan RWhen-anslutning.