SoundLink® around-ear Bluetooth®-hörlurar

Försäljning från 2015 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Besvara eller avsluta ett telefonsamtal

Bose-produkten kan svara på, avsluta och styra samtalsrelaterade funktioner. På så sätt kan du enkelt ta emot telefonsamtal utan att behöva använda kontrollerna på din mobila enhet.

Tryck på samtalsknappen.

Ett enda tryck på samtalsknappen svarar på ett inkommande samtal. Ett annat tryck på samtalsknappen avslutar ett aktivt telefonsamtal så länge det inte finns något annat aktivt samtal. Headsetet ger en ringsignal för inkommande, två anteckningar om en viss ringsignal (dvs. Ljudklipp) skickas inte från den anslutna enheten via Bluetooth®

Om ett samtal pågår och ett andra samtal ringer in i headsetet svarar ett enda tryck på samtalsknappen och det första samtalet parkeras.

Välj Bluetooth®-headsetet som ljudkälla under samtalet.

Vissa enheter dirigerar ljudet från ett telefonsamtal till telefonen istället för headsetet om samtalet besvarades med telefonen. Samtal som besvaras med den här metoden kan få ljudet överfört till headsetet genom att antingen 1) aktivera Bluetooth som ljudkälla under samtalet, eller 2) trycka på och hålla ned samtalsknappen på headsetet (när det endast är anslutet till ett samtal). Du kan undvika behovet av den här åtgärden genom att besvara samtalet med samtalsknappen på headsetet.