SoundLink® Air digitalt musiksystem

Försäljning från 2012 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Fjärrkontrollen styr inte musikappen

Om du inte kan använda Bose-fjärrkontrollen till att styra uppspelningskommandon (dvs. spela upp/pausa och hoppa över spår) i en mobiltelefon eller ett datorljudprogram kan du se följande:

Om du vill fjärrstyra iTunes kontrollerar du att funktionen är aktiverad på iTunes-inställningsmenyn.

I iTunes öppnar du Inställningar , klickar på fliken enheter och aktiverar Tillåt iTunes-ljudkontroll från fjärrhögtalare.

iTunes Devices settings

Kontrollera om allt ljud från datorn skickas till SoundLink Air.

Om ljud som spelas upp från ett annat program än iTunes kan höras via Bose-systemet väljs SoundLink Air som ljudutdataenhet för Mac som kör OS X 10.8. Den här inställningen hindrar iTunes från att svara på transportkontroller och fjärrvolymändringar kommer inte att återspeglas i iTunes volymreglage

För att lösa det här problemet ändrar du Ljudutgångsenheten på menyn Systeminställningar till något annat än SoundLink Air (t.ex. inbyggda högtalare) och går sedan tillbaka till iTunes, skickar ljud till SoundLink Air och testar fjärrfunktionerna. När Bose-systemet inte längre är valt som datorns ljudutgång fungerar iTunes volym- och transportkontroller som förväntat

Mer information finns i använda AirPlay med Bose-högtalaren