Bose SoundLink Micro Bluetooth®-Högtalare

Försäljning från 2017 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Rensa produktminnet från ihopparade Bluetooth®-enheter

Produkten kommer ihåg de senaste Bluetooth-enheterna som den var ansluten till så att den snabbt och automatiskt kan återansluta till dem. Om du tar bort det här enhetsminnet glömmer du bort alla enheter som du har kommit ihåg och kan starta en ny lista med enheter genom att ansluta dem som du vill komma ihåg.

Vill du glömma en enhet med knapparna på produkten eller med Bose Connect-appen?

Använda knapparna på produkten

Använda Bose Connect-appen