Wave®-musiksystem IV

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

MEDDELANDET INGEN SIGNAL – TRYCK PÅ PLAY FÖR ATT ANSLUTA VISAS

Det här meddelandet visas när en Bluetooth®- eller SoundLink-adapter för tillbehör har valts som musikkälla men ingen signal finns. Lös problemet genom att försöka med följande:

Försök att para ihop SoundLink USB-nyckeln manuellt med SoundLink-adaptern

För att säkerställa att SoundLink USB-nyckeln ser adaptrarna unikt id, försök att manuellt para ihop USB-nyckeln med adaptern. Mer information om hur du parar ihop USB-minnet manuellt med adaptern finns i Länka om SoundLink USB-nyckeln till ditt system

Vilken adapter är ansluten?

Wave-systemet visar ANSLUTNING och INGEN SIGNAL – TRYCK PÅ PLAY FÖR ATT ANSLUTA när det inte går att hitta en trådlös enhet. Fastställ vilken adapter som används och gör ett val nedan:

Wave Bluetooth-musikadapter

Wave SoundLink-adapter