Lifestyle 535 Series II home entertainment system

Försäljning från 2013 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in av-synk

Med Alternativet A/V-synkronisering på systemmenyn kan du justera ljudfördröjningen. Det kan vara till hjälp om videon du tittar på inte verkar spelas upp i synk med det medföljande ljudet.

Justera inställningen av av Sync.

1. Slå på TV:n.
  2. Tryck på mer på fjärrkontrollen
    Tips! Om systemmenyn inte visas på TV:n kontrollerar du att rätt TV-ingång är vald
  3. Bläddra åt höger för att välja alternativet ikon
  4. Tryck på OK
  5. Bläddra uppåt eller nedåt för att markera av Sync
    Tips! I system som kör konsolprogramvara 01.06.00 eller senare har det här alternativet märkt 2D av Sync i 2D-läge eller 3D av Sync i 3D-läge
  6. Rulla åt vänster eller höger för att justera ljudfördröjningen från -2 till +5 för 2D vide Oor -2 till +15 för 3D-video
  7. Tryck på Avsluta för att stänga menyn.