Bose A30 Aviation Headset

Försäljning från 2023 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in funktionsomkopplare i headsetets kontrollmodul

Med omkopplarna i headsetets kontrollmodul kan du anpassa vissa inställningar. De är användbara för att anpassa headsetet efter de situationer eller flygplan du använder det i.

Funktion hos driftbrytarna

Funktionsbrytarna sitter i kontrollmodulens batterifack. Ta bort batterierna (om de är installerade) från kontrollmodulen för att komma åt driftbrytarna. Använd sedan en liten redskap (dvs. en liten spårskruvmejsel) för att justera brytarna.
OBS! Vissa omkopplare är inte tillgängliga på alla modeller.

Switch Use
Reversionary
  • Avaktiverar alla icke-kritiska funktioner, inklusive Bluetooth-ljud, AUX-ljud och tryck på kontroll. Endast intercom-kommunikation och akustisk brusreducering är aktiverade. Vid problem med maskinvara eller programvara i nödsituationer ställer du omkopplaren på PÅ
  • Standard - Av.
Tryck på kontroll
  • Aktiverar/inaktiverar funktionen Tap Control
  • Standard - Av.
Prioritet
  • Fastställer prioritet mellan två sekundära ljudkällor som är anslutna samtidigt. Välj BT för att ge Bluetooth-anslutningen (trådlös) högre prioritet. Välj AUX för att ge den trådbundna anslutningen högre prioritet.
  • Standard - BT
Snabbtelefon
  • Bearbetar intercom-ljud som mono eller stereo. Finns endast för konfigurationer som stöder tvåkanals- eller stereointercom-system. OBS! 5-stifts XLR- och U174-modeller är endast mono-konfigurationer
  • Standard - Mono
Automatisk avstängning stängs av automatiskt efter 3 till 45 minuters inaktivitet.
TÄNK PÅ FÖLJANDE:
  • När batteriet körs på och kopplas bort från snabbtelefonen stängs headsetet av om det inte finns ljud från en aktiv mobil enhet
  • Om du pratar i telefon och kopplar ur telefonen stängs headsetet av cirka 3 minuter efter att samtalet avslutats
  • Standard - på
Automatisk påslagning slås på automatiskt när den ansluts till flygplanets strömförsörjning.
TÄNK PÅ FÖLJANDE:
  • Endast tillgängligt i Flex Power-modeller
  • Bluetooth-modellerna återgår till föregående Bluetooth-läge när de slås på
  • Standard - på