ProFlight Series 2 Aviation headset

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ställa in funktionsomkopplare i headsetets kontrollmodul

Med omkopplarna i headsetets kontrollmodul kan du anpassa vissa inställningar. De är användbara för att anpassa headsetet efter de situationer eller flygplan du använder det i.

Så här ställer du in funktionsreglagen:

Ta ut batterierna (om installerade) ur styrmodulen för att komma åt manöverspakarna. Använd sedan ett litet redskap (dvs. en liten spårskruvmejsel) för att justera brytarna.

Switch Use
RESERVED Den här brytaren har ingen funktion. Standardinställningen är .
AUTO ON
Den här inställningen kan slå på headsetet nautomatiskt när det finns ström till flygplan. (Tillgänglig för modeller med luftfartygsdrift.)
  • Välj (standardinställning) för att tillåta att flygplansdrivna headset slås på automatiskt
  • Välj AV om du vill avaktivera headsetet från att slås på håll ned strömknappen på kontrollen modulen
AIRCRAFT AUDIO Med den här inställningen ställer du in internkom-känsligheten.
  • Välj NORMAL (standardinställning) för normal användning
  • Välj LO WTO ADJUST sensitivit y -12 dB
INTERCOM
Med den här inställningen konfigureras headsetet för användning med mono- eller stereogränssnitt.
  • Välj SVARTVITT (standardinställning) om ditt flygplan har en mono-intercom så låter det om hörs i båda öronen
  • Välj STEREO om flygplanet har en stereo-interntelefon olika ljud kan skickas till båda öronen
AUTO OFF
Den här inställningen kan stänga av headsetet automatiskt efter flera minuter eller inaktivitet.
  • Välj (standardinställning) om du vill att headsetet ska stängas av automatiskt efter tre till nio minuters inaktivitet
  • Välj AV om du vill avaktivera headsetet från att slås av håll ned strömknappen på kontrollen modulen
TAP CONTROL Den här inställningen aktiverar eller avaktiverar funktionen  genom att trycka två gånger på ett öra för att minska brusreduceringen i det örat.
  • Välj om du vill dubbelknacka på en öronsnäcka för att växla mellan brusreducering I det örat mellan låg och inställningen för Kontrollmodul ANC -kontakt (Acoustic Noise Cancellation)
  • Välj AV om du vill stänga av tap-funktionen