QuietComfort® 3 Acoustic Noise Cancelling®-hörlurar

Försäljning från 2006 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Det går inte att besvara eller avsluta telefonsamtal från Bose-produkten

Om svara-/avslutaknappen på Bose-hörlurarna eller Bluetooth-högtalaren inte besvarar eller avslutar telefonsamtal kan du försöka med följande:

Se till att svara-/avslutaknappen trycks in i mitten och inte utanför axeln.

Call Related Functions
Åtgärdsanvändning
Svara på ett samtal Press och släpp
Avsluta ett samtal Tryck på och släpp
Avvisa ett inkommande samtal Tryck på, håll ned i 2 sekunder och släpp
Växla till ett inkommande eller parkerat samtal och parkera det aktuella samtalet Tryck på och släpp för att växla till inkommande samtal. Tryck ner och släpp upp en gång till för att gå tillbaka till det första samtalet
Växla till ett inkommande eller parkerat samtal och avsluta det aktuella samtalet Tryck på, håll ned i 2 sekunder och släpp
Använd röststyrning håll svara-/avslutaknappen intryckt. Se telefonens användarhandbok för information om kompatibilitet och användning av den här funktionen

Media Playback Functions
Åtgärdsanvändning
Spela upp eller pausa en låt eller video Tryck på och släpp
Gå till nästa låt eller kapitel Press och release två gånger i snabb följd
Snabbspolning framåt Tryck snabbt två gånger och håll den andra knappen nedtryckt tryck på
Gå till föregående låt eller kapitel Tryck och släpp tre gånger snabbt
Obs! Funktionen kan inte användas på alla Android-enheter
Spola tillbaka Tryck snabbt tre gånger och håll ned tredje pressningen
Obs! Funktionen kan inte användas på alla Android-enheter

Obs! Knappen för svarssändningen innehåller även mikrofon- och volymknapparna.

Starta om den anslutna enheten.

Elektronik kan behöva återställas från tid till annan – ungefär som att starta om en dator. Stäng av enheten och slå sedan på den igen och försök igen.

Kontrollera att hörlursuttaget är rent och fritt från skräp.

Använd en ficklampa eller annan lätt surc et ochell om något ludd eller skräp har kommit in i hörlursuttaget på enheten, vilket kan störa anslutningen.

Ta bort och sätt tillbaka ljudkabeln i den anslutna enheten.

Koppla bort kabeln som ansluter headsetet från den anslutna enheten. Anslut sedan igen för att vara säker på att den är ordentligt ansluten och säker. (Tips! Om du vrider kontakten i domkraften och hör knastrande eller återkommande ljud när du är ansluten kan det finnas skräp eller problem med kontakten inuti domkraften.)

Ta bort den anslutna enheten från alla höljen eller skyddshöljen.

En väska eller ett fodral kan hindra ljudkabeln från att placeras korrekt i hörlursuttaget. Om du använder ett fall tar du bort det och försöker igen.

Koppla förbi eventuella adaptrar eller förlängningskablar om de är anslutna.

Om produkten ansluts till enheten med en förlängningskabel eller adapter kopplar du bort förlängningskabeln eller adaptern för att avgöra om problemet är relaterat till den.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.