Bose A30 Aviation Headset

Försäljning från 2023 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ingen ström

Om produkten är ansluten till elnätet men inte verkar få ström kan du prova följande:

Kontrollera strömkällan

Om du använder flygplansström ska du kontrollera luftfartygets säkring eller strömbrytare.

Undvik att trycka på strömknappen upprepade gånger när du försöker slå på eller stänga av headsetet.

Det kan ta upp till sex sekunder innan headsetet slås på/stängs av. Varje gång du trycker på strömbrytaren tar det längre tid för headsetet att utföra önskad åtgärd.

Kontrollera om strömindikatorn lyser på headsetets kontrollmodul.

Led-lampan på kontrollmodulen ska tändas när den slås på. Tryck en gång på strömknappen för att vrida på headsetet och se om lampan lyser. Mer information finns i förstå indikatorlampor och information .

Byt ut batterierna.

Ta ut batterierna ur produkten och sätt sedan i nya batterier. Kontrollera att markeringarna + och  på batterierna överensstämmer med markeringarna i batterifacket. (Obs! Uppladdningsbara batterier rekommenderas inte. Använd alkaliska batterier när det är möjligt.)

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

På en dator går du till btu.bose.com och följer instruktionerna för att säkerställa att produkten har de senaste funktionerna och förbättringarna. Se Uppdatera produktens programvara eller inbyggda programvara.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.