Bose trådlösa on-ear-hörlurar

Försäljning från 2017 – 2021

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Det går inte att avsluta telefonsamtal från headsetet

Om svara-/avslutaknappen på Bose-hörlurarna inte avslutar telefonsamtal kan du försöka med följande:

Knapparna på produkten kanske inte styr alla appar.

Produkten är utformad för att styra appar som finns i din enhet, till exempel Android- eller iOS-telefonprogrammet. Knapparna på produkten kanske inte kontrollerar funktionerna i andra appar från tredje part.

Kontrollera att rätt knapp trycks in och endast trycks in en gång.

Multifunktionen icon knappen är den största av knapparna på undersidan av den högra öronkåpan och är något infälld jämfört med volymknapparna på båda sidor. Du behöver bara trycka en gång för att besvara eller avsluta ett samtal.

Försök ansluta en annan Bluetooth®-enhet.

Om Bose-produkten kan ansluta till en annan enhet fungerar Bluetooth-funktionen. I sådana fall kan problemet vara med den första enheten eller dess inställningar.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.