SoundTouch® 220 Hemmabiosystemet

Försäljning från 2014 – 2016

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Det är svårt att ansluta basmodulen

Om du inte kan para ihop den trådlösa basmodulen med ditt system kan du försöka med följande:

Kontrollera att systemet kan sättas på.

Försök att slå på systemet med fjärrkontrollen. Om systemet inte slås på, se produkten startar inte.

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

Para ihop basmodulen manuellt med systemet.

Mer information finns i ansluta basmodulen.

Försök återställa basmodulen genom att koppla bort strömmen i 30 sekunder.

Koppla bort strömsladden från basmodulens baksida eller från eluttaget. Vänta i 30 sekunder och anslut sedan strömmen igen och försök igen.

Flytta trådlösa enheter längre bort från kontrollkonsolen eller basmodulen.

För att förhindra att trådlösa signaler överdriver enheter bredvid sig ska du se till att hålla andra trådlösa enheter minst 2 meter från kontrollkonsolen eller basmodulen.

Återställ systemet

Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. Det är inte något som bör göras flera gånger. Mer information finns i återställa produkten.

Om trådlösa störningar inte kan undvikas ska du använda en trådbunden anslutning för basmodulen.

I vissa inställningar kanske du inte kan flytta basmodulen, Wi-Fi-enheter eller andra störningskällor för att undvika trådlösa störningar. I sådana fall ansluter du en SMB-kabel från systemkonsolen till basmodulen. En 4 m lång kabel kan beställas via Bose.

Avaktivera eventuell kanalbindning eller 40 MHz-läge på den trådlösa routern.

Det kanalbindningsläge som är tillgängligt på trådlösa 802.11n-routrar möjliggör användning av mer bandbredd än Bose-systemet kan filtrera ut. Om du stänger av det här läget eller väljer 20 MHz-läget kan systemet arbeta runt den Wi-Fi-kanal som används av routern.

Acoustimass-modulen och kontrollkonsolen kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan Acoustimass-modulen och kontrollkonsolen behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på Acoustimass-modulen och kontrollkonsolen. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.