Wave® SoundTouch®-musiksystem

Försäljning från 2013 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Visa radiostationsinformation på systemdisplayen

RDS (Radio data System) ger information om det innehåll som spelas upp på den radiostation du lyssnar på (dvs. artist och låtnamn). Du kan aktivera eller inaktivera den här informationen på systemdisplayen och, när den är aktiverad, välja vilken information som ska visas.

Justera kanalinformationsfunktionen i systemet.

Slå på eller stänga av stationsinformation

1. På fjärrkontrollen håller du Larminställning intryckt (Meny) tills -INSTÄLLNINGSMENY- visas på systemdisplayen
  2. Tryck på Tune/MP3 > upprepade gånger tills -RADIO TEXT- visas
  3. Tryck på tid – eller tid + för att välja eller AV
  4. Tryck på Larminställning (Meny) eller vänta 10 sekunder för att avsluta menyn

Välj den information som ska visas

När stationsinformation är aktiverad kan du ntryck på Play Mode-knappen om du inte vill att fjärrkontrollen ska välja ett av tre sätt att visa information:
  • Stationsnamn (standardinställning)
  • Aktuellt programinnehåll
  • Programtyp