Lifestyle 650 underhållningssystem

Försäljning från 2016 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Fjärrkontroll från en annan produkt styr Bose-systemet

Om en annan fjärrkontroll än Bose-fjärrkontrollen oväntat styr systemet kan du försöka med följande:

En annan fjärrkontroll kan ha programmerats för att styra systemet.

Problemet kan bero på en inlärnings- eller universalfjärrkontroll som har programmerats för att styra systemet.

Fjärrkontrollen 321 använder samma IR-fjärrkoduppsättning.

321 fjärrkontroller delar en gemensam koduppsättning med den här produkten och kan styra den här konsolen. Eftersom kontrollkonsolen alltid accepterar ett IR-kommando när den skickas kan en fjärrkontroll på 321 som används i närheten av kontrollkonsolen oavsiktligt leda till att ett kommando tas emot. Flytta fjärrkontrollen 321 till en ny plats.

Om det är problem med fjärrhantering ska du para ihop Apple-fjärrkontrollen med datorn.

Vissa MacBooks och iMac har en inbyggd IR-mottagare som kan användas av fler än en enhet. Det är Apple Remote kan paras ihop med datorn så att den inte stör andra IR-enheter eller accepterar åtgärder från andra enheter. Med ihopparning kan du ställa in mottagardatorn så att den bara kan styras med en fjärrkontroll

Para ihop Apple-fjärrkontrollen med datorn
  1. Stäng datorn (cirka 3 eller 4 tum bort)
  2. Rikta fjärrkontrollen mot Apples logotyp på datorns framsida
  3. Håll ned knapparna Meny och Nästa/Snabbspolning framåt samtidigt på fjärrkontrollen i 5 sekunder
Apple-fjärrkontrollen är nu ihopparad med datorn. Du kan tala om att fjärrkontrollen är ihopparad eftersom du ser ett lås i kedjelänken
Om du vill ta bort en ihopparning mellan fjärrkontrollen och datorn öppnar du Systeminställningar, klickar på säkerhet och klickar sedan på separera i säkerhetsfönstret

Om datorn aldrig styrs med en fjärrkontroll stänger du av IR-fjärrmottagaren
  1. På Apple-menyn väljer du Systeminställningar
  2. Klicka på säkerhet för att visa panelen
  3. Markera kryssrutan Avaktivera infraröd mottagare för fjärrkontroll

Flytta de produkter som står i konflikt med varandra ett större avstånd från varandra.

Om två produkter står i konflikt med varandra, separera dem så mycket som möjligt. Försök att ta ut varje produkt ur fjärrkontrollen räckvidd för den konflikt produktens fjärrkontroll