Wave® radio II

Försäljning från 2005 – 2012

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ansluta en Wave SoundLink-adapter

Wave SoundLink-adaptertillbehöret kan anslutas till kompatibla Wave-system för trådlös anslutning och ljuduppspelning från en dator med Wave-systemet.

Så här ansluter du Wave SoundLink-adaptern till en Wave Radio II:

Obs! Om du vill använda adaptern  måste dom (tillverkningsdatum) för din Wave syste mmust vara 9293 eller senare. Mer information finns i placering av serienummer.

Genom att ansluta SoundLink-adaptern kan du höra allt ljud från datorn via Wave-systemet.
  1. Anslut kabeln som är ansluten till SoundLink-adaptern till Bos elink -uttaget på baksidan av Wave-systemet

Boselink connector and adapter placement

2. Placera adaptern på en lämplig plats. Det behöver inte vara inom synområdet men om det är till vänster om dig system (som du möter det), lämna minst 2 tum. (5 cm) mellan den och syste mför att minska AM-radiostörningar
  3. På SoundLink-fjärrkontrollen trycker du på SoundLink/AUX-knappen till nso:s systemdisplay som visar att SOUNDLINK KAN ANSLUTAS
    Tips! Om INGEN SIGNAL visas, se MEDDELANDET INGEN SIGNAL – TRYCK PÅ PLAY FÖR ATT ANSLUTA
  4. Lyft antennen på SoundLink USB-nyckeln till vertikalt läge
  5. Anslut USB-minnet till ett tillgängligt USB-uttag på datorn: Lampan på knappen ska börja blinka

USB key and USB input on computer
  6. Vänta tills datorn hittar enheten och installerar drivrutiner om det behövs: När th Elight på USB ke yglow soli dand en ton hörs från ditt Wave-system, är den ansluten.
    Tips! Om lampan lyser med fast sken men inget ljud hörs läser du välja en ljuduppspelningsenhet på en dator.