90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Lifestyle 535 Series II home entertainment system

Försäljning från 2013 – 2014

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Oregelbunden eller dålig signal från anslutet Wi-Fi-nätverk

Om produkten kan ansluta till nätverket men inte kan få en stark signal eller slumpmässigt koppla bort från den trådlösa routern kan du försöka med följande:

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

Sätt tillbaka SoundTouch-adaptern.

Räckvidden för den trådlösa signalen från routern kan minskas genom hinder, till exempel väggar och dörrar. Försök att flytta den trådlösa SoundTouch-adaptern – eller rotera den – och kontrollera sedan om mottagningen förbättras.

Kontrollera om det finns fler än fyra SoundTouch-system anslutna till samma nätverk.

Vanliga funktioner för Wi-Fi-nätverk i hemmet åtminstone Fyra trådlösa SoundTouch-system. Antalet kan dock minska eller variera beroende på olika faktorer, t.ex. routerns/åtkomstpoinens tor-nätverkets bandbredd som används av andra enheter. Om du använder fler än fyra system bör du överväga  att ansluta vissa SoundTouch-system med en Ethernet-kabel (för tillämpliga system) för att förbättra trådlösa prestanda för andra system.

Kontrollera om andra enheter i nätverket använder för mycket bandbredd.

När  adevice är aktivt i nätverket använder de en del av den tillgängliga bandwidt o m routern. Vissa uppgifter använder mer bandbredd än andra – lik evideo streaming, spel, videosamtal, dat abackups osv. Om enheterna utför dessa uppgifter kan bandbredden minska för andra enheter. Aktivera valfri enhet eller app som använder mycket bandbredd och kontrollera sedan om prestandan förbättras. (Tips! Jag kan inte använda en Ethernet-kabel istället  för Wi-F ito för att ansluta enheter med hög bandbredd till nätverket. Ti sfrigör en trådlös bandbredd för enheter som måste anslutas trådlöst.)

Starta om routern.

Routern kan behöva återställas då och då – ungefär som att starta om en dator. Koppla bort strömmen från routern i 30 sekunder och vänta sedan tills den startar och ansluter. (Obs! Alla enheter som är anslutna till Internet kommer att avbrytas under återställningen.)

Installera eventuella uppdateringar för routern.

I routerns inställningsmeny finns det vanligtvis ett alternativ för att söka efter uppdateringar. Om det finns uppdateringar installerar du dem för att säkerställa att routern körs med de senaste tillgängliga förbättringarna.

Prova att välja en annan kanal i routerinställningarna.

I fmultipl ewireless device son nätverket kommunicerar på samma kanal, i tcould affecthow effektivt som de apparater kan transmi tand mottar data. Logga in på routern och välj en annan kanal på inställningsmenyn, t.ex. 1, 6 eller 1 1 eftersom svarvar inte stör varandra. Om du inte märker någon skillnad kan du alltid byta tillbaka kanalen.

Kontrollera om en gräns har ställts in för antalet enheter som kan ansluta till routern.

I routerinställningarna kontrollerar du om routern är inställd på att endast tillåta upp till ett visst antal enheter att ansluta till nätverket (den här inställningen är ofta märkt DHCP Limit/Range). Om det finns en gräns tar du bort eller ökar den så att den passar det antal enheter som kommer att finnas i nätverket.

Kontrollera om problemet är relaterat till routerns brandväggskonfiguration.

VIKTIGT: Brandväggar ger skydd mellan nätverk och Internet. Innan du försöker med det här förslaget bör du överväga om det är säkert att tillfälligt inaktivera brandväggen eller inte. Om det inte finns några problem kan du försöka med följande.
Logga in på routern och   , i ndra route rsettings, disabbl ethe route rfirewall. Om prestandan förbättras när brandväggen är avaktiverad  bör du använda den till att konfigurera efirewall. Ominstallera brandväggen, ngranska de tillgängliga brandväggsinställningarna i routermenyn.

Kontrollera om det finns trådlösa störningar.

Det är möjligt att störningar från andra trådlösa enheter påverkar produktens trådlösa funktioner. CHEC kfor annan trådlös enhet syndar din produkts earea  (dvs. En annan router, trådlös telefon, trådlös skrivare, smart-TV osv.).    Om du vill avskräcka från att störa i ei fa-enheten kan du prova att koppla bort strömsladden eller avaktivera Wi-Fi på enheten.  Om problemet är löst när en viss enhet tas bort ska du om  möjligt placera enheten längre bort från produkten.  Om enheten dessutom har en trådlös kanalinställning kan du prova en annan kanal.

Kontrollera om en mobil hotspot används.

Kompatibiliteten med hotspot-enheter kan variera. Vissa kan fungera, men hotspot sare kan inte garanteras eller rekommenderas på grund av den begränsade eller inkonsekventa funktionen hos dem. Testa systemet i ett hemnätverk för att avgöra om det är problemet med hotspot.

Om Wi-Fi-nätverket använder en nätverksförlängare (dvs. en repeater, en powerline-adapter eller en åtkomstpunkt) kan du prova att kringgå den.

Nätverkextenders finnas typisk användning dfor nätverk som täcker en stor area o rt -oprove areor o fpoo rreception. Om du vill kontrollera om problemet är relaterat till extendern kan du prova att tillfälligt kringgå eller koppla bort den. Om du behöver extendern eftersom produkten befinner sig i ett område med dålig mottagning kan du kontrollera detta genom att flytta produkten närmare huvudroutern. Jag arbetar med att driva en maskin som är ansluten till huvudroutern utan extendern, problemet är relaterat till extendern (dvs. inställningar eller placering).

Om Wi-Fi-signalen är dålig kan du prova med en förlängare för nätverksräckvidd för att förbättra signalen.

Wi-Fi-förlängare och nätadaptrar kan hjälpa till att utöka nätverksräckvidden till områden med dålig anslutning. Wi-Fi-extendrar ansluts till Wi-Fi-nätverket och placeras ungefär halvvägs mellan routern och det område där anslutningen önskas. Förlängare för elledningar är ett par adaptrar som gör det möjligt att ansluta med befintliga elektriska ledningar i ett hem: En adapter ansluts till routern och ett näraliggande eluttag. Den andra adaptern ansluts till ett uttag i det område där anslutning önskas och, beroende på adapter, ger antingen Ethernet-anslutning eller trådlös anslutning.

Överväg att ansluta systemet med Ethernet istället för Wi-Fi

Även om du kopplar in ditt system via Wi-Fi är den föredragna konfigurationsmetoden kan vissa konfigurationer anslutas via Ethernet. Mer information finns i Konfigurera produkten.