Lifestyle 650 underhållningssystem

Försäljning från 2016 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Oregelbunden eller dålig signal från anslutet Wi-Fi-nätverk

Om produkten kan ansluta till nätverket men inte kan få en stark signal eller slumpmässigt koppla bort från den trådlösa routern kan du försöka med följande:

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

Kontrollera om det finns fler än fyra SoundTouch-system anslutna till samma nätverk.

Vanliga funktioner för Wi-Fi-nätverk i hemmet åtminstone Fyra trådlösa SoundTouch-system. Antalet kan dock minska eller variera beroende på olika faktorer, t.ex. routerns/åtkomstpoinens tor-nätverkets bandbredd som används av andra enheter. Om du använder fler än fyra system bör du överväga  att ansluta vissa SoundTouch-system med en Ethernet-kabel (för tillämpliga system) för att förbättra trådlösa prestanda för andra system.

Kontrollera om andra enheter i nätverket använder för mycket bandbredd.

När en enhet är aktiv i nätverket använder de en del av routerns tillgängliga bandbredd. Vissa uppgifter använder mer bandbredd än andra – som videoströmning, spel, videosamtal, säkerhetskopiering av data osv. Om enheterna utför dessa uppgifter kan bandbredden minska för andra enheter. Stäng av alla enheter eller appar som använder mycket bandbredd och kontrollera sedan om prestandan förbättras. Om möjligt använder du en Ethernet-kabel istället för Wi-Fi för att ansluta enheter med hög bandbredd till nätverket. Detta frigör trådlös bandbredd för enheter som behöver anslutas trådlöst.

Starta om routern.

Router -sskan behöva återställas då och då – ungefär som att starta om en dator. Koppla bort strömmen från routern i 30 sekunder och vänta sedan på att den startas och ansluts. (Obs! Alla enheter som är anslutna till Internet avbryts under återställningen.)

Installera eventuella uppdateringar för routern.

I menyn för routerinställningar finns det vanligtvis ett alternativ för att söka efter uppdateringar. Om det finns uppdateringar installerar du dem för att säkerställa att routern körs med de senaste tillgängliga förbättringarna.

Om du använder en router med dubbla band kan du prova att använda routerns andra band.

På routrar som har 2.4- och 5.0 GHz-nätverk kan du försöka ansluta till routerns andra band. Om du till exempel är ansluten till routerns 2.4 GHz-nätverk kan du försöka ansluta till dess 5.0 GHz-nätverk – eller tvärtom. Om problemet bara finns på ett band finns det störningar på det bandet. Försök att minska eller hålla sig borta från potentiella störningskällor (dvs. Trådlösa telefoner eller babyvakter på 2.4 GHz) eller, om möjligt, använda bandet utan störningar.

I routerinställningarna kan du prova att välja en annan kanal.

Jag fmultipl ewireless enhet son nätverket kommunicerar på samma kanal, jag kunde affec åska effektivt dessa enheter kan transmi tand ta emot data. Logga in på routern och välj en annan kanal på inställningsmenyn, t.ex. 1, 6 eller 1 1eftersom de ekannel inte stör varandra. Om du inte märker någon skillnad kan du alltid ändra tillbaka kanalen.

Kontrollera om en gräns har ställts in för antalet enheter som kan ansluta till routern.

I routerinställningarna kontrollerar du om routern är inställd på att endast tillåta upp till ett visst antal enheter att ansluta till nätverket (den här inställningen är ofta märkt DHCP Limit/Range). Om det finns en gräns tar du bort eller ökar den så att den passar det antal enheter som kommer att finnas i nätverket.

Kontrollera om problemet är relaterat till routerns brandväggskonfiguration.

VIKTIGT: Brandväggar ger skydd mellan nätverk och Internet. Innan du försöker med det här förslaget bör du överväga om det är säkert att tillfälligt inaktivera brandväggen eller inte. Om det inte finns några problem kan du försöka med följande.
Logga in på routern och   , i ndra route rsettings, disabbl ethe route rfirewall. Om prestandan förbättras när brandväggen är avaktiverad  bör du använda den till att konfigurera efirewall. Ominstallera brandväggen, ngranska de tillgängliga brandväggsinställningarna i routermenyn.

Kontrollera om det finns trådlösa störningar.

Det är möjligt att störningar från andra trådlösa enheter påverkar produktens trådlösa funktioner. CHEC kfor annan trådlös enhet synda den th earea av din produkt  (dvs. En annan router, trådlös telefon, trådlös skrivare, smart-TV osv.).    Om du vill förhindra att någon enhet stör försöker du koppla ur nätsladden eller inaktivera Wi-Fi på enheten. Om problemet är löst när en viss enhet tas bort kan du om  möjligt ta bort den från produkten.  Om enheten har en trådlös kanalinställning kan du även prova en annan kanal.

Kontrollera om en mobil surfpunkt används.

Kompatibilitet med hotspot-enheter kan variera. Vissa kan fungera, men hotspot sare kan inte garanteras eller rekommenderas på grund av den begränsade eller inkonsekventa funktionaliteten med dem. Prova systemet i ett hemnätverk för att avgöra om det är problemet med hotspot.

Om Wi-Fi-nätverket använder en förlängare (som en Wi-Fi-repeater, Powerline-adapter eller åtkomstpunkt) kan du prova att kringgå den.

Network Extender sare används t o utöka räckvidden  för anetwork för att täcka ett stort område. Kontrollera om problemet är relaterat t oan extender genom att tillfälligt koppla bort det. Eftersom det kan minska räckvidden för nätverket genom att koppla ur kan du flytta systemet närmare huvudroutern för att testa om problemet förbättras:
  • Om det inte förbättras är problemet inte relaterat till extendern.
  • Om det förbättras kan du försöka ansluta extendern igen. Ibland kan det hjälpa till att ansluta förlängare efter anslutning till huvudnätverket.
  • Om den förbättras men återkommer efter återanslutning av extendern, är problemet cool dbe relaterat till extendern , dess inställning eller placering.

Om Wi-Fi-signalen är dålig kan du prova med en förlängare för nätverksintervall för att förbättra signalen.

Wi-Fi-förlängare och Power lin -adaptrar kan hjälpa till att utöka nätverksräckvidden till områden med dålig anslutning. Wi-Fi-förlängare ansluter till Wi-Fi-nätverket och placeras ungefär halvvägs mellan routern och det område där anslutningen önskas. Power Line Extenders är ett par adaptrar som möjliggör anslutning med befintliga elektriska ledningar i ett hem: En adapter ansluts till routern och ett eluttag i närheten. Den andra adaptern ansluts till ett uttag i det område där anslutningen önskas och, beroende på adaptern, ger antingen Ethernet eller trådlös anslutning.

Överväg att ansluta systemet med Ethernet istället för Wi-Fi

Även om du kopplar in ditt system via Wi-Fi är den föredragna konfigurationsmetoden kan vissa konfigurationer anslutas via Ethernet. Mer information finns i Konfigurera produkten.