90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Lifestyle 535 Series II home entertainment system

Försäljning från 2013 – 2014

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Det går inte att ansluta till det trådlösa nätverket

Om produkten inte kan ansluta till den trådlösa routern för Internet-åtkomst:

Stäng av och slå på Wi-Fi på enheten.

Gå till Wi-Fi-inställningarna på enheten som kör Bose-appen och stäng av Wi-Fi och slå på det igen

Om ditt nätverksnamn, lösenord eller säkerhetstyp nyligen har ändrats uppdaterar du nätverksinställningarna i Bose-appen.

Om routerinställningarna ändras   måste alla enheter som är anslutna till dig rroutruppdateras med rätt nätverksinformation.  Information om hur du uppdaterar enetwork för din Bose-produkt finns i ansluta till ett Wi-Fi-nätverk.

Se till att internetanslutningen inte är pausad eller avaktiverad för nödvändiga enheter.

Vissa internetleverantörer gör att du kan pausa åtkomsten till Internet för vissa nätverksenheter. Om Internet-leverantören har den här funktionen tar du bort paus från alla enheter och försöker igen.

Om produkten har anslutit till mer än ett Wi-Fi-nätverk kan det ta några minuter att återansluta Wi-Fi.

Du kommer ihåg de las tfour-nätverk som den användes på. Så jag kan ta upp t otwo minuter att återansluta medan jag ser för tidigare nätverk i ordning o fmost nyligen ansluten. Om nätverket du försöker ansluta inte är ett av de fyra som du anslutit till ställer du in u pdin syste mfor det här nätverket. Mer information finns i Konfigurera produkten.

Starta om routern.

Routern kan behöva återställas då och då – ungefär som att starta om en dator. Koppla bort strömmen från routern i 30 sekunder och vänta sedan tills den startar och ansluter. (Obs! Alla enheter som är anslutna till Internet kommer att avbrytas under återställningen.)

Om du inte kan ansluta till Wi-Fi med Bose-appen kan du prova en annan anslutningsmetod.

Jag kan inte ansluta produkten till nätverket med hjälp  av etnormal setu pmethod i Bose-appen, prova en annan metod. Mer information finns i ansluta till ett Wi-Fi-nätverk.

Kontrollera om en mobil hotspot används.

Kompatibiliteten med hotspot-enheter kan variera. Vissa kan fungera, men hotspot sare kan inte garanteras eller rekommenderas på grund av den begränsade eller inkonsekventa funktionen hos dem. Testa systemet i ett hemnätverk för att avgöra om det är problemet med hotspot.

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

Kontrollera att nätverksnamnet inte har några blanksteg eller andra extra tecken.

Fastställ nätverkets namn (SSID). Om det finns extra blanksteg eller andra tecken i namnet går du till routerinställningarna och tar bort blanksteg eller tecken. Mer information finns i fastställa det anslutna Wi-Fi-nätverket för en dator. Om nätverksnamnet ändras måste du återansluta alla enheter till det nya nätverksnamnet.

Kontrollera om andra enheter i nätverket använder för mycket bandbredd.

När  adevice är aktivt i nätverket använder de en del av den tillgängliga bandwidt o m routern. Vissa uppgifter använder mer bandbredd än andra – lik evideo streaming, spel, videosamtal, dat abackups osv. Om enheterna utför dessa uppgifter kan bandbredden minska för andra enheter. Aktivera valfri enhet eller app som använder mycket bandbredd och kontrollera sedan om prestandan förbättras. (Tips! Jag kan inte använda en Ethernet-kabel istället  för Wi-F ito för att ansluta enheter med hög bandbredd till nätverket. Ti sfrigör en trådlös bandbredd för enheter som måste anslutas trådlöst.)

Återställ kontrollkonsolen och SoundTouch-adaptern.

Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. Det är inte något som bör göras flera gånger. Mer information finns i återställa produkten.

Starta om datorn.

Datorer kan behöva startas om då och då. Stäng av datorn, slå sedan på den och försök igen. (Obs! Om du vill starta om datorn väljer du Stäng av eller Starta om. Välj inte vila eller viloläge.)

Om du använder PC/Mac-appen ska du tillfälligt avaktivera eventuella antivirusprogram eller brandväggsprogram.

Certai nSecurity-inställningarna kan blockera funktioner i SoundTouch-appen.   Om problemet som jag har löst med säkerhetsprogramvaran är inaktiverat öppnar du inställningarna för säkerhetsprogramvaran och lägger till SoundTouch-appen och SoundTouch-musiken betjänar rto i listan o m tillåt program eller undantag. Se till att du återaktiverar säkerhetsprogramvaran när du inte har testat.

Ställ inte in routern på läget N / 5 GHz endast.

I N/5 GHz-läge ansluter inte routern G / 2,4 GH -enheter.  I routerinställningarna väljer du Wireless N (B/G-kompatibel) eller Mixed mode (Blandat läge) (eller något liknande).

Prova att välja en annan kanal i routerinställningarna.

I fmultipl ewireless device son nätverket kommunicerar på samma kanal, i tcould affecthow effektivt som de apparater kan transmi tand mottar data. Logga in på routern och välj en annan kanal på inställningsmenyn, t.ex. 1, 6 eller 1 1 eftersom svarvar inte stör varandra. Om du inte märker någon skillnad kan du alltid byta tillbaka kanalen.

Kontrollera om problemet är relaterat till routerns brandväggskonfiguration.

VIKTIGT: Brandväggar ger skydd mellan nätverk och Internet. Innan du försöker med det här förslaget bör du överväga om det är säkert att tillfälligt inaktivera brandväggen eller inte. Om det inte finns några problem kan du försöka med följande.
Logga in på routern och   , i ndra route rsettings, disabbl ethe route rfirewall. Om prestandan förbättras när brandväggen är avaktiverad  bör du använda den till att konfigurera efirewall. Ominstallera brandväggen, ngranska de tillgängliga brandväggsinställningarna i routermenyn.

Kontrollera om en gräns har ställts in för antalet enheter som kan ansluta till routern.

I routerinställningarna kontrollerar du om routern är inställd på att endast tillåta upp till ett visst antal enheter att ansluta till nätverket (den här inställningen är ofta märkt DHCP Limit/Range). Om det finns en gräns tar du bort eller ökar den så att den passar det antal enheter som kommer att finnas i nätverket.

Installera eventuella uppdateringar för routern.

I routerns inställningsmeny finns det vanligtvis ett alternativ för att söka efter uppdateringar. Om det finns uppdateringar installerar du dem för att säkerställa att routern körs med de senaste tillgängliga förbättringarna.

Prova med att göra de rekommenderade inställningarna på routerns inställningsmeny.

Om Wi-Fi-nätverket använder en nätverksförlängare (dvs. en repeater, en powerline-adapter eller en åtkomstpunkt) kan du prova att kringgå den.

Nätverkextenders finnas typisk användning dfor nätverk som täcker en stor area o rt -oprove areor o fpoo rreception. Om du vill kontrollera om problemet är relaterat till extendern kan du prova att tillfälligt kringgå eller koppla bort den. Om du behöver extendern eftersom produkten befinner sig i ett område med dålig mottagning kan du kontrollera detta genom att flytta produkten närmare huvudroutern. Jag arbetar med att driva en maskin som är ansluten till huvudroutern utan extendern, problemet är relaterat till extendern (dvs. inställningar eller placering).

Kontrollera om det finns trådlösa störningar.

Det är möjligt att störningar från andra trådlösa enheter påverkar produktens trådlösa funktioner. CHEC kfor annan trådlös enhet syndar din produkts earea  (dvs. En annan router, trådlös telefon, trådlös skrivare, smart-TV osv.).    Om du vill avskräcka från att störa i ei fa-enheten kan du prova att koppla bort strömsladden eller avaktivera Wi-Fi på enheten.  Om problemet är löst när en viss enhet tas bort ska du om  möjligt placera enheten längre bort från produkten.  Om enheten dessutom har en trådlös kanalinställning kan du prova en annan kanal.

Sätt tillbaka SoundTouch-adaptern.

Räckvidden för den trådlösa signalen från routern kan minskas genom hinder, till exempel väggar och dörrar. Försök att flytta den trådlösa SoundTouch-adaptern – eller rotera den – och kontrollera sedan om mottagningen förbättras.

Återställ systemet till fabriksinställningarna och starta om installationsprocessen.

Mer information finns i återställa produkten.

Försök ansluta systemet direkt till routern.

Anslut den trådlösa SoundTouch-adaptern till routern med en Ethernet-kabel. Om problemet är löst beror det på den trådlösa nätverksanslutningen eller konfigurationen.