90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Lifestyle 535 Series II home entertainment system

Försäljning från 2013 – 2014

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Har du glömt lösenordet till det trådlösa nätverket

Om du inte känner till eller har glömt säkerhetsnyckeln för att ansluta till den trådlösa routern kan du försöka med följande:

I datorns nätverksinställningar kan du se om det finns ett alternativ för att visa lösenordet för Wi-Fi-nätverket.

Leta efter lösenordet i routerns dokumentation.

Den networ kpassword ma yb enoted i nthe route rowner's guide, setup guid eor en annan dokumen tprovided b ydin Internetleverantör.

Kontrollera om lösenordet för nätverket finns med på baksidan eller undersidan av routern.

Routertillverkaren kan ha skrivit ut ett standardlösenord på produktetiketten. Om standardinställningarna för routern aldrig har ändrats bör det här lösenordet ge åtkomst till det trådlösa nätverket.

Kontakta den person som konfigurerade routern eller hemnätverket.

Den person som har konfigurerat routern och/eller nätverket kan känna till nätverkslösenordet eller var det finns. En annan medlem i hushållet kan också känna till denna information.

Kontakta internetleverantören.

Om den trådlösa routern ingick i installationen av internettjänsten kontaktar du din serviceleverantör för information om hur du får lösenordet och/eller återställer standardlösenordet.