Wave® radio II

Försäljning från 2005 – 2012

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Aktivera standbyläge med låg strömförbrukning

Systemet kan sättas i ett läge med låg strömförbrukning i situationer där du vill spara energi.

Så här aktiverar eller avslutar du lågenergiläget:

1. På fjärrkontrollen håller du knappen Alarm Time (Menu) intryckt tills menyn SETUP (INSTÄLLNINGAR) – visas på den visade displayen
  2. Tryck på knappen Tune/MP3 > tills  LÅG EFFEKT visas
  3. Tryck på knapparna tid + eller tid – välj inte  och AV
    1. När DEN ÄR PÅ stängs skärmen av 30 minuter utan att du behöver göra något
    2. När DEN ÄR AVSTÄNGD förblir displayen på
  4. Vänta i 10 sekunder eller tryck på knappen Alarm Time (Menu) (larmtid) för att stänga menyn.