Bose ljuddämpande sleepbuds™

Försäljning från 2018 – 2019

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).
Ljud
Bluetooth
App
Felkoder
Batteri
Ström
Klocka och larm
Installation
Kontroller

Jag saknar ljud från vänster eller höger öra medan du lyssnar på din produkt, prova följande:

Med appen Sleep kan du ändra brusmaskeringsljudet som dina Sleepbuds kan spela upp. 21 ljud är tillgängliga för de ursprungliga Sleepbuds och över 50 ljud finns tillgängliga för Sleepbuds II. Om du inte kan hitta fler ljud i Sleep-appen kan du prova följande:

Om du spelar upp ett ljud som maskerar ljud i Bose Sleep-appen, men du hör ljudet från högtalaren på din mobila enhet istället för Sleepbuds, ska du tänka på följande:

Om hörlurarna oväntat tickar, klickar eller knäpper på båda sidor av headsetet kan du prova följande:

Om volymnivån som hörs från produkten är svag eller tystare än normalt kan du prova följande:

Om du inte kan para ihop Bose-högtalaren eller hörlurarna med en Bluetooth-enhet, t.ex. en smarttelefon, surfplatta, bärbar dator eller TV, här är några saker att prova.

Om Bluetooth-anslutningen mellan systemet och en ansluten enhet (dvs. Bärbar dator, smartphone eller Bose-app) är oregelbunden eller försvinner oväntat, försök med följande:

Relaterat felmeddelande: Jag har inte. Vi har upptäckt ett problem hos oss. Försök igen.”
     Om dina Sleepbuds visar att de är anslutna din Sleep ap pbut yo uare unable t oupload och Chang esunds på dina Sleepbuds, prova följande:

Med appen Sleep kan du ändra brusmaskeringsljudet som dina Sleepbuds kan spela upp. 21 ljud är tillgängliga för de ursprungliga Sleepbuds och över 50 ljud finns tillgängliga för Sleepbuds II. Om du inte kan hitta fler ljud i Sleep-appen kan du prova följande:

Om du öppnar Bose Sleep-appen på din mobila enhet men inte kan hitta dina sömmar kan du prova följande:

Om den 1:a, 3:e och 5:e LED-lampan på laddningsfodralet lyser och lyser med fast vitt sken har ett fel uppstått med höljet. Lös problemet genom att försöka med följande:

Om produkten är ansluten till elnätet men batterinivån inte ökar eller om produkten inte visar att batteriet laddas:

Om produkten verkar få ström men inte slås på som förväntat:

Produkten har ett larm som kan ställas in för att avge ett larm vid en viss tidpunkt. Om du har svårt att få larmet att ljuda vid den tidpunkt du ställer in kan du försöka med följande:

Om du inte kan starta eller slutföra en uppdatering av en Bose-produkt eller -app kan du prova följande:

Om du inte kan höja eller sänka volymen på din produkt eller uppleva oväntade volymförändringar eller toppar i lyssningsnivån kan du prova följande: